İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Kılıç Alipaşa Ortaokulu

Kılıç Alipaşa Ortaokulu

Muallim Naci caddesi No57 Ortaköy / Beşiktaş / İSTANBUL
Vizyon
“Girişimci, çağdaş, yaratıcı, sanatsever, hoşgörülü, yurdunu ve milletini seven, laik düşünceli, kendine güvenen, demokrasi kültürüne sahip, nitelikli öğrenciler yetiştirmektir. Kurumumuz misyonu gereği, öğrencilerimizin toplum içerisinde başarılı, özgüveni tam, demokratik değerleri özümsemiş bireyler olarak yetiştirmek sorumluluğumuzdur. Sosyal etkinlikler ve ders dışı etkinliklerle desteklenen öğrencilerimizin akademik alanda da başarı seviyelerinin yükseleceği, ileriki yaşamlarında toplum içerinde başarılı bireyler olmaları amaçlanmıştır.
Misyon
Okuyan, araştıran, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, sorumluluklarını yerine getiren, paylaşımcı, gelişime ve gelişmeye açık, problemlere yapıcı çözümler bulan, insan haklarına saygılı, ortak değerlere önem veren akademik alanda başarılı, yaşadığı çevreyi tanıyan, üretken bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Türkçe öğretmenimiz Huriye GÜNDÜZ´ün hazırladığı, tiyatro grubumuzun sergilediği oyun Beşiktaş İlçesinde okulumuza 2.´lik derecesini kazandırdı! 8-A sınıfından Mehmet Can KATATAŞ Verem konusunda yazdığı şiir ile Beşiktaş ilçesinde 3. oldu! Okulumuzun 5-A sınıfı öğrencilerinden Serra ÖZEN, Beşiktaş ilçesinde 16.03.2012 tarihinde düzenlenen bilmece yarışmasında, yarıştığı grup içerisinde okulumuza 3. lük derecesini kazandırdı.
Öğretim Şekli :Tam Gün
09:00- 14:30
Merkezi Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Ortaköy istikametine giden tüm otobüsler ile Sarıyer - Beşiktaş yönünde sahil güzergahını kullanan tüm otobüs ve dolmuşlarla okulumuza ulaşabilirsiniz.
Ortaköy semti
Okulumuz ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.