Kılıç Alipaşa Ortaokulu

Belgegeçer : 212 261 89 82
WEB http://kilicalipasa.meb.k12.tr
Adres : Muallim Naci caddesi No57 Ortaköy/ Beşiktaş
VİZYON : “Girişimci, çağdaş, yaratıcı, sanatsever, hoşgörülü, yurdunu ve milletini seven, laik düşünceli, kendine güvenen, demokrasi kültürüne sahip, nitelikli öğrenciler yetiştirmektir. Kurumumuz misyonu gereği, öğrencilerimizin toplum içerisinde başarılı, özgüveni tam, demokratik değerleri özümsemiş bireyler olarak yetiştirmek sorumluluğumuzdur. Sosyal etkinlikler ve ders dışı etkinliklerle desteklenen öğrencilerimizin akademik alanda da başarı seviyelerinin yükseleceği, ileriki yaşamlarında toplum içerinde başarılı bireyler olmaları amaçlanmıştır.
MİSYON : Okuyan, araştıran, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, sorumluluklarını yerine getiren, paylaşımcı, gelişime ve gelişmeye açık, problemlere yapıcı çözümler bulan, insan haklarına saygılı, ortak değerlere önem veren akademik alanda başarılı, yaşadığı çevreyi tanıyan, üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Türkçe öğretmenimiz Huriye GÜNDÜZ´ün hazırladığı, tiyatro grubumuzun sergilediği oyun Beşiktaş İlçesinde okulumuza 2.´lik derecesini kazandırdı! 8-A sınıfından Mehmet Can KATATAŞ Verem konusunda yazdığı şiir ile Beşiktaş ilçesinde 3. oldu! Okulumuzun 5-A sınıfı öğrencilerinden Serra ÖZEN, Beşiktaş ilçesinde 16.03.2012 tarihinde düzenlenen bilmece yarışmasında, yarıştığı grup içerisinde okulumuza 3. lük derecesini kazandırdı.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 09:00- 14:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Doğalgaz
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ortaköy istikametine giden tüm otobüsler ile Sarıyer - Beşiktaş yönünde sahil güzergahını kullanan tüm otobüs ve dolmuşlarla okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Ortaköy semti
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :